
Appareils et accessoires
Wonton Soup
Prép. 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Wontons
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onion white part only1
-
long red chilli (optionnel) deseeded if preferred½ - 1
-
fresh coriander1 sprig
-
pork mince broken in pieces120 g
-
prawns, raw, peeled, deveined120 g
-
egg yolk from medium egg1
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 Tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers, any shape20 - 30
-
egg white from medium egg, lightly whisked1
Broth
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onions white part only2
-
peanut oil1 Tbsp
-
water1100 g
-
chicken stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
pak choi thinly sliced140 g
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then drained20 g
-
tinned bamboo shoots drained35 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
413 kcal /
1736 kJ
Protides
23 g
Lipides
17 g
Glucides
39 g
Fibre
5.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Soups For All Seasons
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande