Appareils et accessoires
Sage and buckwheat stuffing balls
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.8 g
Calories
953.1 kJ /
226.9 kcal
Lipides
9.1 g
Fibre
7.5 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan butter
8h 5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegie crackers
12h 10min
Soy bread with seeds
3h 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Chilli con tempeh
20min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Smoky Mexican bean soup
35min