Salt Cod with Spinach and Chickpeas
TM6 TM5

Salt Cod with Spinach and Chickpeas

4.1 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g cornbread broken up
  • 220 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 150 g onions quartered
  • 500 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
  • 500 g frozen spinach defrosted, water squeezed out
    ou 500 g turnip greens
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 800 g tinned chickpeas rinsed, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
429 kcal / 1793 kJ
Protides
20 g
Lipides
30 g
Glucides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives