White zucchini and cannellini bean soup

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 26 évaluations
Prép. 20min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • white zucchini cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    500 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
    800 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 29.2 g
Calories 2023.1 kJ / 481.7 kcal
Lipides 16.6 g
Fibre 16.3 g
Glucides 43.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...