Appareils et accessoires
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
470 mg
Protides
19 g
Calories
1505 kJ /
363 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Courgetti Carbonara
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Kedgeree
45 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min