Appareils et accessoires
Borscht
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
623 kJ /
149 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Floating Islands
40min
Asparagus Cream Soup
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Beet Salad
15min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Beet Hummus
20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min