Appareils et accessoires
Sausage Stuffed Kabocha
Prép. 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingrédients
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (optionnel)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1092 kJ /
261 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin Harvest
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Marinara Sauce
40min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Texas White Bean Salad
15min
Mushroom Risotto
30min
Cauliflower Steaks
45min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Baba Ghanoush
1h 30min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min