Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
TM6 TM5

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.2 ( 25 évaluations )

Ingrédients

  • 1 ½ oz extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
  • 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
  • 1 tsp fresh thyme (leaves only)
  • 16 oz butternut squash peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz shallots finely sliced (approx. 2 shallots)
  • 16 oz Brussels sprouts trimmed, halved
  • 5 oz apple diced
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • 6 oz onion quartered
  • 4 ½ oz celery diced
  • 14 oz bread slices cubed (1 in.)
  • 12 oz vegetable stock
  • 1 oz dried cranberries
  • 1 oz chopped walnuts

Infos nut.
par 1 portion
Calories
377 kcal / 1577 kJ
Protides
11 g
Lipides
13 g
Glucides
59 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives