Palmiers Two Ways

Palmiers Two Ways

5.0 3 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 40min
50 pieces

Ingrédients

Puff Pastry
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • water ice cold
    90 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Anchovy Filling
  • anchovy fillets, in oil drained (drained weight approx. 40 g)
    12
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves only
    6 sprigs
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    40 g
Olive and Rosemary Filling
  • pitted black olives
    125 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    2 pinches

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 76.4 mg
Protides 0.8 g
Calories 256.1 kJ / 61.2 kcal
Lipides 5 g
Fibre 0.2 g
Graisses saturées 2.3 g
Glucides 3.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...