Appareils et accessoires
Apple Cranberry Chutney
Prép. 20min
Total 1h 5min
18 portions
Ingrédients
-
fresh ginger peeled, sliced1 oz
-
yellow onions quartered8 oz
-
apples (e.g. Gala, Fuji) peeled, cored, quartered (approx. 5 apples)26 oz
-
sugar8 oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
dried bay leaves2
-
cinnamon halved, plus extra to garnish1 stick
-
whole cloves4
-
9 oz frozen cranberries, plus extra to garnishfresh cranberries plus extra to garnish9 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
343 kJ /
82 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
No Fail Thanksgiving
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Coleslaw
10min
Vegetable Stock Paste
45min
Vegetable Stock Base
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Texas Coleslaw
15min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Cranberry Sauce
1h
Baked Crab Dip
15min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Holiday Stuffing
1h