Appareils et accessoires
Beet Salad
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
red beets peeled and cut into pieces9 oz
-
Pink Lady apples cored and quartered8 oz
-
carrots peeled and cut into pieces5 oz
-
parsley leaves only10 sprigs
-
pomegranate molasses1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
endive leaves to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
640 kJ /
153 kcal
Lipides
9 g
Fibre
4 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Healthier Eating
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ratatouille
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min