Versions compatibles
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 837 kJ / 201 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Green Bean Gremolata
25min
Sicilian Salad
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min