Versions compatibles
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 837 kJ / 201 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Detox Salad
10 Min
Cauliflower Steaks
45 min
Fresh fennel salad
10 Min