Appareils et accessoires
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Bacon and Herb Gravy
1h 15min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min