Versions compatibles
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 74.6 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1766.8 mg
Recettes alternatives
Beef and mushroom stroganoff
40min
Irish lamb stew
6u. 20min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken jalfrezi
1h 50 min.
Chicken teriyaki
20min
Chicken chasseur
1h 50 min.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Chicken with capsicum
45min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min