Appareils et accessoires
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Prép. 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingrédients
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
520 mg
Protides
29 g
Calories
3090 kJ /
739 kcal
Lipides
30 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Raspberry crumble bars
40 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min