Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Protides
- 3.2 g
- Glucides
- 56.5 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 28.4 mg
Recettes alternatives
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Prawn wontons
2h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Classic lemon tart
3h 10min