Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)

4.6 7 évaluations
Prép. 15min
Total 2h
4 portions

Ingrédients

  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • water
    50 g
  • Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • flaked almonds toasted, to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 256.8 kcal / 1078.4 kJ
Protides 1.9 g
Lipides 2.7 g
Glucides 49.5 g
Fibre 6.3 g
Graisses saturées 0.2 g
Sodium 4.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...