
Appareils et accessoires
Cauliflower risotto with brown butter prawns
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Cauliflower purée
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter20 g
-
milk150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cauliflower broken into florets, stalks and leaves included300 g
Cauliflower rice
-
cauliflower broken into florets (approx. 3cm)300 g
-
unsalted butter20 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Brown butter prawns
-
unsalted butter20 g
-
cauliflower broken into small florets (1-2 cm)60 g
-
whole green prawns peeled and deveined300 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice for drizzling
-
egg yolks (optional - see Tips)4
-
flaked almonds toasted, to serve
-
fresh chives cut into slices, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
539.2 kcal /
2264.6 kJ
Protides
28.9 g
Lipides
43 g
Glucides
9.2 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
24.6 g
Sodium
673.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande