Appareils et accessoires
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
717.8 mg
Protides
11.5 g
Calories
753 kJ /
179.3 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Cauliflower mash
25 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min