
Appareils et accessoires
Cauliflower flammkuchen
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
215.1 kcal /
903.5 kJ
Protides
15.7 g
Lipides
14.8 g
Glucides
4.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
1062.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande