Appareils et accessoires
Whole cauliflower with pea purée
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
378 mg
Protides
8.1 g
Calories
781.8 kJ /
186 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Varoma: Entertaining made easy
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Creamed spinach
15min
Spring greens with grapefruit
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Israeli couscous salad
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Fresh fennel salad
10min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed greens with lemon feta
20min