Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
TM6

Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms

4.7 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 4 large eggs, cold
  • 36 ½ oz water, divided, plus extra to fill to 1 liter mark
  • 5 oz cremini mushrooms, sliced
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 oz Swiss chard, sliced into ribbons (approx. ½ in.)
  • ½ oz soy sauce
  • 7 oz old fashioned rolled oats
  • 32 oz vegetable stock
  • 1 pinch salt, to taste
  • 2 oz vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1607 kJ / 384 kcal
Protides
17 g
Glucides
41 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
7 g
Sodium
891 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives