Versions compatibles
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
ou 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (optionnel)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
ou 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 965 kJ / 230 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 947 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Lemon Chicken
20 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min