Appareils et accessoires
Lebanese-style hommus
Prép. 5min
Total 13h 15min
800 g
Ingrédients
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
3362.5 mg
Protides
69.2 g
Calories
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Lipides
89.4 g
Fibre
40.6 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
187 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Date and nut balls
20min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Sauerkraut
12h 15min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Muhamara dip
30min
Baba ghanoush
1h
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Blackened Fish Burger
Pas d’évaluation
Beetroot hummus
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min