Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
25
g ulei vegetal
ou 25 g ulei de măsline - 200 g ardei grași verzi și roșii, în amestec, tăiați fâșii (5 cm lungime, 5 mm grosime)
- 100 g ceapă roșie, tăiată jumătăți, apoi feliată (5 mm)
- 150 g morcovi, tăiați bastonașe (5 cm lungime, 5 mm grosime)
- Infos nut.
- par 450 g
- Calories
- 1465 kJ / 349 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 97 mg
Recettes alternatives
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Ochiuri la aburi
15min
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 Min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Somon afumat și chifle cu choux de lămâie conservată
1h 20min
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Risotto cu ciuperci și parmezan
Pas d’évaluation
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Fasole verde rumenită ușor
25min