Appareils et accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
2 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
37.1 g
Calories
1296 kJ /
310.2 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
26.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pruimenjam
55min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Groentencurry met rijst
Pas d’évaluation
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Mosselen met Frietjes
45min
Noten bolognese
35min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Bloemkool met kaas
55min