Versions compatibles
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protides
- 37.4 g
- Glucides
- 27.5 g
- Lipides
- 12.9 g
- Graisses saturées
- 2.9 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 1058.3 mg
Recettes alternatives
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Prawn and chicken laksa
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min