Appareils et accessoires
Karameltaart
Prép. 35min
Total 3h 50min
12 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
174.3 mg
Protides
4.4 g
Calories
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
11.7 g
Glucides
40.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soefganiots
2h
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Vloeibare karamel
25min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Worstmummies
Pas d’évaluation
Spaghetti muffins
55min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade toffee cake
2h
Marmercake
2h