Appareils et accessoires
Spicy pineapple vinaigrette
Prép. 5min
Total 5min
300 g
Ingrédients
-
fresh pineapple flesh only, cut into chunks210 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
white wine vinegar20 g
-
honey to taste15 - 30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Sodium
474.8 mg
Protides
1.2 g
Calories
2411.7 kJ /
576.4 kcal
Lipides
44.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Tropical mocktail
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10min
Traditional hommus
25h 5min
Pasta alla Vodka
15min