Appareils et accessoires
Pulled pork burgers
Prép. 20min
Total 4h 20min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
847 mg
Protides
27 g
Calories
1807 kJ /
432 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7小时 10 分钟
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25小时 30 分钟
Chicken Caesar pasta salad
55 分钟
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1小时 35 分钟
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 分钟
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3小时
Family Meatloaf
1小时 10 分钟
Spaghetti carbonara
35 分钟
Pulled pork burger
5小时
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1小时 20 分钟
Classic beef burgers
1小时
Warm Caesar salad with polenta croutons
1小时 55 分钟