Basic kimchi
TM6 TM5 TM31

Basic kimchi

2.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 700 g Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
  • 10 g piece fresh ginger cut into slices
  • 4 garlic cloves peeled and cut into slices
  • 2 carrots cut into pieces
  • 1 pear cored and cut into slices
  • 4 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
  • 2 tbsp shiro (white) miso paste
  • 70 g chilli broad bean paste

Infos nut.
par 1000 g
Calories
509.8 kcal / 2133.1 kJ
Protides
28.1 g
Lipides
8.3 g
Glucides
94.2 g
Fibre
23.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Sodium
65023.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives