Appareils et accessoires
Mixed grain risotto
Prép. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
rindless bacon rashers finely sliced150 g
-
vegetable oil40 g
-
large onion cut into wedges1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded2
-
red quinoa100 g
-
water to soak
-
water1800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley100 g
-
puy lentils100 g
-
pearl couscous100 g
-
salted butter50 g
-
frozen peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn8 sprigs
-
ground black pepper to season
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
369.3 mg
Protides
25.9 g
Calories
3273.8 kJ /
782.5 kcal
Lipides
38.1 g
Fibre
15.7 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
86.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good Food Mark LaBrooy
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Leek quiche
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Three-bean shepherd's pie
26h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Bean ratatouille with halloumi
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min