Pascualina

Pascualina

4.1 25 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    30 g
Pastry
  • plain flour plus extra to dust
    400 g
  • sea salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • unsalted butter chilled, cut into pieces
    200 g
  • cold water
    100 g
Filling
  • onions (approx. 300 g), cut into quarters
    2
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • fresh baby spinach leaves
    280 g
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    1 pinch
  • nutmeg
    1 pinch
  • sugar
    1 tsp
  • ricotta (see Tips)
    200 - 250 g
Assembly
  • eggs
    6
  • egg beaten, to brush
    1

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 672.8 mg
Protides 18.3 g
Calories 2448.8 kJ / 583 kcal
Lipides 36.4 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 18.7 g
Glucides 45 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...