Appareils et accessoires
Pascualina
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
672.8 mg
Protides
18.3 g
Calories
2448.8 kJ /
583 kcal
Lipides
36.4 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter around the world
28 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Falafel Waffle
40min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Caipiroska
5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Argentinian Alfajores
1h 10min
Torta Pasqualina
1h 50min
Lime and coconut mini bundts
40min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h