Appareils et accessoires
Cottage cheese
Prép. 10min
Total 4h 30min
360 g
Ingrédients
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water2 tbsp
-
full cream milk2000 g
-
calcium chloride (food grade - 1 ml) (see Tips)1 ml
-
mesophilic starter culture (see Tips)1 sachet
Niveau
facile
Infos nut. par 360 g
Sodium
700.5 mg
Protides
68 g
Calories
5623.3 kJ /
1338.9 kcal
Lipides
68 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
43.8 g
Glucides
120 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Cheese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Pas d’évaluation
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Peanut butter
5min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Mixed berry jam
50min
Gluten free lemon tart
2h 25min