Appareils et accessoires
Cottage cheese
Prép. 10min
Total 4h 30min
360 g
Ingrédients
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water2 tbsp
-
full cream milk2000 g
-
calcium chloride (food grade - 1 ml) (see Tips)1 ml
-
mesophilic starter culture (see Tips)1 sachet
Niveau
facile
Infos nut. par 360 g
Sodium
700.5 mg
Protides
68 g
Calories
5623.3 kJ /
1338.9 kcal
Lipides
68 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
43.8 g
Glucides
120 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Cheese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Goat's cheese
18h
Steamed bread rolls
2h 10min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free self-raising flour
10min
Almond shortcrust pastry
35min