Appareils et accessoires
Cottage cheese
Prép. 10min
Total 4h 30min
360 g
Ingrédients
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water2 tbsp
-
full cream milk2000 g
-
calcium chloride (food grade - 1 ml) (see Tips)1 ml
-
mesophilic starter culture (see Tips)1 sachet
Niveau
facile
Infos nut. par 360 g
Sodium
700.5 mg
Protides
68 g
Calories
5623.3 kJ /
1338.9 kcal
Lipides
68 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
43.8 g
Glucides
120 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Cheese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Yogurt
12h 20min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Vanilla Yogurt
12h 20min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Sour cream pastry
25min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Finger lime tarts
2h 30min
Eggless Pasta
45min
Steamed coconut custards
45min
Marinated feta cheese
170h
Taramasalata
15min