Appareils et accessoires
Smoky Paprika Tomato Dip
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
sourdough bread toasted, cut in pieces (2 cm)120 g
-
plum tomatoes very ripe, quartered400 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
sherry vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
511.9 mg
Protides
2.9 g
Calories
533.9 kJ /
127.6 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 Std. 20 Min
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min