Appareils et accessoires
Gingerbread House
Prép. 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingrédients
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (optionnel) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (optionnel) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (optionnel) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (optionnel) for decorating6 pieces
-
dill (optionnel) for decorating1 - 3 sprigs
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 Complete recipe
Sodium
1584 mg
Protides
69 g
Calories
18903 kJ /
4518 kcal
Lipides
66 g
Fibre
19 g
Graisses saturées
35 g
Glucides
929 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas with Thermomix®
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.
"This ain't no picnic" muffin
35 Min
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 Std. 55 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Lemon Shortbread Cookies
1 Std. 45 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Gingerbread House
12 Std.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min