Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g andive
- 20 g ghimbir confiat
- 40 g nuci pecan
- 150 g țelină tulpină, tăiată bucăți (5 mm)
- 1 măr (orice soi) (aprox. 100 g), fără căsuța cu semințe, tăiat sferturi
- 1 ardei gras roșu (aprox. 150 g), curățat de semințe, tăiat bucăți
- 30 g maioneză
- 2 lingurițe coajă de lămâie, rasă
- 40 g zeamă de lămâie
- 1 linguriță miere
- 1 lingură cimbru proaspăt, doar frunzele
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 1 rodie, doar boabele
- 10 g microplante
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 18.3 g
- Lipides
- 7.2 g
- Graisses saturées
- 0.8 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 333.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Bulgur fiert
35 min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10min
Supă de ceapă
1h
Jeleu de merișoare
Pas d’évaluation
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Bruschete cu inimi de anghinare
30 min
Spată de porc sous-vide
Pas d’évaluation
Vinete sotate (400 g)
Pas d’évaluation
Midii în sos picant de roșii
45 min
Salată siciliană cu crevete
40 min
Supă cu tăiței
35 min