Appareils et accessoires
Kerstman macarons
Prép. 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingrédients
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
6.7 mg
Protides
1 g
Calories
276 kJ /
66 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan boter
Pas d’évaluation
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Roomboterglazuur
5min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Profiteroles
2h
Chocolade toffee cake
2h
Witte chocolade cheesecake
16h
Victoria biscuit gebak
1h 10min