Steamed bánh mì burgers with pickled carrots

Steamed bánh mì burgers with pickled carrots

4.5 6 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces
    1
    1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces
  • boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)
    500 g
  • fish sauce
    10 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • water
    770 g
  • sugar
    2 pinches
  • dried yeast
    1 tsp
  • Italian flour type 00 (see tip)
    250 g
  • oil plus extra for frying and greasing
    15 g
  • carrots
    200 g
  • daikon radish
    150 g
  • fresh coriander leaves only, plus extra for serving
    3 sprigs
  • rice vinegar
    30 g
  • sugar
    1 tsp
  • mayonnaise
    4 tbsp
  • sriracha sauce
    1 - 2 tbsp
  • pâté, any type (optionnel)
    100 g
  • cucumber cut in slices
    50 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1413.4 mg
Protides 28.9 g
Calories 3071.5 kJ / 734.1 kcal
Lipides 43.7 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 11.8 g
Glucides 57.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...