Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp caster sugar
- 40 g Korean chilli paste (gochujang)
- 20 g light soy sauce, plus 1 tsp
- 1050 g water
- 3 pinches salt
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g sunflower oil, plus extra for frying
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 tsp sesame seeds
- 180 g short grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
- 100 g fresh baby spinach
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp toasted sesame oil
- 4 wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2895.9 kJ / 692.1 kcal
- Protides
- 34.8 g
- Glucides
- 77.4 g
- Lipides
- 27.8 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1216.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Korean Ramen with Tofu
50min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Pasta with Pork and Beans
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min