Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prép. 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingrédients
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
2.1 g
Calories
678 kJ /
162 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Ratatouille Galette
1h 30min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Muhamara dip
30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Baba Ghanoush
1h 30min
Cilantro Lime Sauce
10min
Muhamara dip
5min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min