Appareils et accessoires
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
350.9 mg
Protides
8.4 g
Calories
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pea Soup
30min
Black Bean Walnut Patties
35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Butternut Squash Coconut Curry
40min