Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
TM6 TM5

Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

4.0 (19 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz buckwheat groats, rinsed
  • 19 oz vegetable stock, divided
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 oz unsalted butter
  • 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
  • 1 oz hazelnuts, chopped
    ou 1 oz sliced almonds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1813.3 kJ / 433.4 kcal
Protides
14.8 g
Glucides
53.7 g
Lipides
19.6 g
Graisses saturées
6.5 g
Fibre
8.7 g
Sodium
448.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives