Appareils et accessoires
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
yellow onions cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced9 oz
-
dry white wine2 oz
-
buckwheat groats rinsed9 oz
-
vegetable stock divided19 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 oz
-
Gorgonzola cheese cut in pieces2 oz
-
1 oz sliced almonds, choppedhazelnuts chopped1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
448.1 mg
Protides
14.8 g
Calories
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Mushrooms
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Basic Bulgur
35 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Oatmeal
15 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min