Versions compatibles
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
ou 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
ou 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Shiitake mushroom sauce
45min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Middle Eastern eggs
45min
Black nougat
3 Std.
Squid à la provençale
55 min
Coffee granita
8óra 10p
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35 min
Lentil and spinach soup
50min