![Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6559295B-440E-41D8-8E89-475AC9322DBE/Derivates/87C0F637-31A9-4302-A739-E6C4DC292F27.jpg)
Versions compatibles
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protides
- 32.55 g
- Glucides
- 38.4 g
- Lipides
- 20.8 g
- Fibre
- 4.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Spaghetti Vongole
40 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min