Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 4 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
2 portions

Ingrédients

  • watercress washed and dried, plus extra for decoration
    30 - 40 g
  • lemon juice
    5 - 10 g
  • fine salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • green lettuce leaves
    10 - 12
  • sea bass without head and innards
    500 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 471 kcal / 1971 kJ
Protides 32.55 g
Lipides 20.8 g
Glucides 38.4 g
Fibre 4.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...