Appareils et accessoires
Layered Mexican Dip
Prép. 15min
Total 25min
10 portions
Ingrédients
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
412.5 mg
Protides
7 g
Calories
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
17.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Smoked Salmon Dip
10min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Broccoli Salad
5min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Creamy Broccoli Salad
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Banana Bread Maui
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Fajita Soup
50min