Appareils et accessoires
Rosemary and thyme polenta chips
Prép. 5min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
162.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.9 g
Glucides
40.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Polenta
25min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
White bean dip with chimichurri
15min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Ricotta gnocchi
2h
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Cypriot grain salad
45min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min