Versions compatibles
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 17.5 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 437.5 mg
Recettes alternatives
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Wholemeal spelt pastry
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Pepita almond Florentines
1h
Spinach and feta muffins
40min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Feta, spinach and potato frittata
1h