Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)

Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)

4.6 7 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • onions halved vertically, or quartered if large
    200 g
  • red peppers cut in wedges that fit in feeder
    550 g
  • white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
    600 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley cut in pieces
    5 g
  • fresh coriander cut in pieces
    5 g
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • lemon thin peelings of skin and 20 g juice
    1
  • olive oil
    60 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 669 mg
Protides 33 g
Calories 1475 kJ / 352 kcal
Lipides 18 g
Fibre 4.9 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 16 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...