Versions compatibles
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 110 g
- Lipides
- 69 g
- Graisses saturées
- 28 g
- Fibre
- 31 g
- Sodium
- 1420 mg
Recettes alternatives
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min