Versions compatibles
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 110 g
- Lipides
- 69 g
- Graisses saturées
- 28 g
- Fibre
- 31 g
- Sodium
- 1420 mg
Recettes alternatives
Creamy miso mushroom udon
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min